Veel gestelde vragen (FAQ)

Celebrate Your Body!

Het maken van een sexyshoot wordt ook wel boudoirfotografie, lingeriefotografie, glamourshoot, bodyshoot, erotische fotografie of naaktfotografie genoemd.

NIEUW! Bed & Boudoir (lees verder onder het kopje Bed & Boudoir)

Wat moet ik me voorstellen bij een erotische shoot?

Een erotische fotoshoot is een spannende maar ook een bijzondere ervaring waarbij je je letterlijk en figuurlijk blootgeeft voor de camera en de fotograaf. Een fijne klik tussen jou en de fotograaf is belangrijk om een mooie ontspannen shoot te maken waarbij je jezelf ongeremd durft te laten zien. Om deze reden voer ik graag eerst kosteloos een kennismakingsgesprek met je in een prettige omgeving naar keus. We kijken of er een klik tussen ons is en om een vertrouwd gevoel te creëren (het eerste bakje koffie of thee is op mijn kosten). Tijdens deze kennismaking bespreken we wat je graag wilt. Hierbij maken we gebruik van door jezelf aangedragen voorbeelden en die van mijn eigen werk. Dit gesprek is geheel vrijblijvend van beide kanten. Vind je het bij nader inzien toch te spannend of trekt het je niet echt aan, dan is dit geen probleem. Ook als ik me er zelf niet erg gemakkelijk bij voel kunnen we beter niet met elkaar in zee gaan. Niet alle wensen van klanten spreken mij aan en andersom is dat net zo. Voel je niet bezwaard als je geen vervolg wilt geven aan een kennismakingsgesprek.

Hoe gaat het na de kennismaking?

Een sexyshoot of een naaktfoto laten maken is eigenlijk een proces waar je naar toe groeit. Meestal gaat er wat tijd overheen tussen de kennismaking en de daadwerkelijke shoot. Je wilt misschien nog wat leuke setjes kopen, wat ideeën opdoen en misschien wil je nog iets lekkerder in je vel zitten voordat je daadwerkelijk de shoot gaat doen. In de tussentijd heb ik meestal wat contact met je via de app.

De shoot zelf bouw ik rustig op. Je hoeft niet gelijk alles te geven. Ook bepaal jij natuurlijk hoever je gaat en wat het tempo is. Het is leuk om bijvoorbeeld je eigen muziek mee te nemen of iets uit te zoeken bij mij op de computer via Spotify. Download je favoriete muziek op je telefoon. Ik zorg voor een goede box. Gegarandeerd dat je je dan losser en ontspannener voelt. Verder kan het gezellig zijn om een vriendin mee te nemen. Dit kan voor de nodige ontspanning zorgen. Het is geen probleem dat er iemand meekomt. Wel heb ik in dat geval het verzoek om deze persoon geen foto’s te laten nemen met een eigen gsm. Dit kan storend werken.

Ik zie er niet uit als een model en ben vaak onzeker over mijn lichaam. Is zo’n shoot dan wel iets voor mij?

Niemand is perfect en iedereen is mooi

Ga eens naar een sauna of kijk rond op het strand en je zult zien dat niemand eruitziet als een topmodel en dat hoeft ook niet. Het is mijn doelstelling om jou zo op de foto te zetten dat jij jezelf naakt, gedeeltelijk ontkleed of met lingerie mooi vindt. Ik heb een scherp oog voor verhoudingen en detail en daarnaast weet ik als vrouw als geen ander wat belangrijk is aan het laten zien van je lijf. Ik vertrouw op mijn esthetisch oog en creativiteit en ik maak van iedere shoot een ervaring waar je zelfvertrouwen een boost door krijgt.

Ik zal er alles aan doen om jou een trots en blij gevoel te geven. Vergelijk jezelf dus niet met de modellen op een moodboard.

Ik zou graag een fotoshoot met mijn partner doen. Is dat mogelijk?

Jazeker, dat kan ook. Een mooie sensuele en intieme shoot met je partner kan geweldig zijn. Hierbij trek ik wel de grens tot wat voor mij prettig voelt qua poses. In ons kennismakingsgesprek gaan we jullie wensen doornemen. Samen komen we er altijd uit. https://www.boudoirshoot4you.nl/romantic/

Kan de fotoshoot ook bij mij thuis?

Ja, het is ook mogelijk dat ik bij je thuis kom om een prachtige shoot in je slaapkamer te maken. Voorwaarde is wel dat er genoeg licht en ruimte is en er niet te veel spullen staan zodat we gemakkelijk kunnen stylen. Een @home shoot doe ik alleen met vrouwen.

Wat is de (leeftijds)grens?

Naaktfotografie is er voor iedereen van achttien tot tachtig jaar. Iedereen is mooi en iedereen heeft een sexy kant. Mijn passie en missie is die in jou naar voren te halen. Voor mij is het belangrijk een esthetische naaktshoot te maken waarbij je lichaam zo mooi en voordelig mogelijk weergegeven wordt. Dit kan op verschillende manieren. Je kunt een deel van jezelf laten zien, in lingerie of volledig naakt. Hierbij heb ik wel de grens dat er wat aan de verbeelding van de kijker moet overgelaten worden. Ik houd persoonlijk van kunstzinnige vormen van naaktfotografie. Alles wat ook maar enigszins neigt naar pornografie laat ik liever aan een andere fotograaf over. Stellen zijn ook samen welkom. Erg leuk om te doen! Mannen alleen doe niet!

Voor de leeftijd bestaan er geen bovengrenzen. De ondergrens is voor mij wel achttien jaar. Mijn modellen tot nu toe zijn tussen de negentien en zestig jaar. Jonge meiden zal ik adviseren in hoe ver te gaan in wat van zichzelf te laten zien. Ik vind het belangrijk om verantwoord om te gaan met jongeren en wil er voor waken dat er verkeerde beslissingen worden genomen in dit tijdperk van sociale media. Ten slotte wil ik zeggen: iedereen is mooi en iedereen heeft een eigen gevoel voor sexyness dus Celebrate Your Body!

Hoe lang duurt de fotoshoot?

Tijdens de naaktshoot die ongeveer anderhalf uur in beslag zal nemen is er voldoende tijd om diverse opzetjes te maken. Daarmee bedoel ik dat er gewerkt kan worden met zwart en witte achtergrond, stoelen en kleden, kussens, en dergelijke en dat er tijd is voor het wisselen van kleding, lingeriesetjes, make-up en haarstyling.

Moet ik vooraf naar de kapper? En hoe zit het met make-up?

Voor make- up en haar heb ik  een geweldige visagiste/kapster voor je geregeld. Bij dit soort shoots geeft haar en visagie verzorgd door een vakspecialist echt een extra glamorouseffect. Let ook op je nagels en teennagels. Het kan net even het verschil maken als je mooi verzorgde handen en voeten hebt. Haal gewoon alles uit de kast want dit is meestal een once in a lifetime shoot! En niet geheel onbelangrijk: trek een paar uur voordat je naar de shoot komt geen ondergoed aan. Uit ervaring blijkt dat bh’s en slips rode strepen en striemen op de huid achterlaten. Er is natuurlijk photoshop maar voorkomen is mooier dan genezen.

Wat moet ik aan?

Je mag verschillende setjes kleding en lingerie meenemen. Aan de hand van het moodboard dat we samen hebben opgemaakt voor de fotoshoot kun je meenemen wat passend is bij de ideeën die we opgedaan hebben. Samen kijken we dan tijdens de sessie wat mooi is. Dus ik zou zeggen: gooi je hutkoffer vol.

Wat kost een boudoirshoot?

De kosten staan vermeld op de pagina prijzen: https://www.boudoirshoot4you.nl/prijzen/

Wat is een Bed & Boudoir shoot?

Bed & Boudoir is een arrangement van een boudoir shoot gecombineerd met een overnachting in een Bed & Breakfast.

De shoot vind ook plaats in het Bed & Breakfast. Samen zoeken we uit een aantal B&B’s waar ik mee samenwerk een geschikte sfeer en een passende datum voor de shoot. De visagiste komt ook langs indien gewenst. En daarna gaan we in een ontspannen sfeer in een smaakvolle ruimte een prachtige shoot van jou/jullie maken. Na de shoot kan je lekker uitrusten in het B&B een beetje genieten van Leeuwarden of omstreken en ontbijten. Je hebt dan een relaxte en ontspannen ervaring.

Zeer geschikt voor dames en heren die van veraf komen. Leuk als romantisch weekend voor stellen of als boost voor jezelf! Geweldig om cadeau te geven aan jezelf of voor jullie samen.

Moet ik ook iets te eten en drinken meenemen?

Bij alle fotoshoots krijg je natuurlijk koffie of thee en er staat een kan lekker fris water klaar want het is best hard werken. Maar er is ook een flesje lichte bubbels voor als je echt lekker los wilt komen. Dit mag je ook ongeopend na de shoot meenemen naar huis als extraatje, om te vieren dat je jezelf op deze shoot hebt getrakteerd. Mijn partner komt wat heerlijke, luxe hapjes brengen tijdens een korte pauze.

Deze shoot is meestal een once in a life time– ervaring en het is echt een belevenis, dus een beetje verwennerij hoort erbij.