Wie is Joyce?

Joyce Schotsborg, jouw boudoirfotografe

Wie maakt jouw foto’s

Ik ben Joyce Schotsborg, ik ben van het bouwjaar 1974 en geboren en getogen Leeuwarder. Fotografie begon bij mij met een passie voor vastleggen van mooie dingen en mooie momenten. Mijn behoefte aan evenwicht, gevoel voor verhoudingen, oog voor schoonheid en esthetiek kan ik tot uiting brengen in o.m. mijn foto’s. Ik kan al mijn creativiteit kwijt in fotografie. Mijn hart gaat sneller kloppen van een mooie foto genomen op het juiste moment met de juiste uitdrukking in het juiste licht! Het daarna nog extra mooi maken in Photoshop is voor mij echt een cadeautje, de kers op een verrukkelijke taart!!! Dit hele proces van kijken, maken, creëren en verfijnen kan me de hele dag volledig in beslag nemen, in vervoering brengen en raken. Het geeft me een boost van energie zodra ik het eindproduct aan de wereld mag presenteren. Dit is hoe ik het voel en dit is hoe ik het beleef. Een passievolle beleving waar ik jou als klant graag in meeneem. Mijn missie is om jou een fotoserie te geven waarvan je denk WAUW ik wist niet dat ik zo mooi op een foto kon staan!!! Dan is mijn missie geslaagd!

Waarom boudoirshoots/ naaktfotografie / sexyshoot / erotische shoots

Mijn eerste klant was een dame van negenenveertig jaar die altijd lichaamsmodel was geweest en vóór haar vijftigste nog eens een mooie naaktshoot wilde als een soort herinnering. Ze had veel ervaring als model en liet me de prachtigste esthetische naaktfoto’s zien. Ik dacht: ‘Wauw, ik wist niet dat je zulke mooie foto’s van mensen kon maken’. De foto’s tijdens de shoot met haar werden fantastisch. En na de ervaring met deze dame ben ik me er dan ook verder in gaan specialiseren.

Welke ervaring heb ik als fotografe

Ik ben grotendeels autodidact. Bijna alles wat ik maak heb ik mezelf aangeleerd. Wel met behulp van workshops, van collega-fotografen en tutorials via YouTube. Mijn passie is uiteindelijk een uit de hand gelopen hobby geworden. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan als fotograaf in lingerie- en naaktfotografie. Er bleek veel behoefte te bestaan aan een vrouwelijke fotograaf in de erotische fotografie. Vrouwen voelen zich vaak toch prettiger bij een vrouwelijke fotograaf als ze uit de kleren moeten om zichzelf letterlijk en ook figuurlijk bloot te geven. Tegenwoordig is fotografie mijn fulltime- job geworden.

Op de homepagina zijn de galeries met mijn werk te bekijken https://www.boudoirshoot4you.nl/.

Recenter werk is te vinden op Facebook en Instagram

Hoe werk ik

Elke shoot brengt weer een andere uitdaging met zich mee. Ik steek veel tijd in de voorbereidingen. Welke poses zijn leuk, hoe doe ik de styling, wat voor achtergrond en accessoires kan ik gebruiken, wat past bij deze klant et cetera. Heerlijk vind ik dat creatieve proces, maar ook zenuwslopend. Voor elke shoot heb ik lichte plankenkoorts en ik leg de lat erg hoog voor mezelf. Ik wil dat jij tevreden bent met hoe je op de foto staat, ik wil dat je jezelf herkent in hoe je op de foto staat, ik wil dat jij dat Wauw!- gevoel krijgt bij de door mij aan jou afgeleverde fotoreportage en ik ga tot het uiterste om dat te bereiken. Ik blijf mezelf voortdurend verbeteren en leer elke keer bij elke fotoshoot nog altijd weer bij. En ik daag mezelf uit om steeds beter te worden in mijn vak. Dat leer proces is nooit klaar. Ik zie overal verbetering.

Naaktfotografie vraagt om integriteit en betrouwbaarheid. Ik hoop dat aan mijn klanten te bieden. Een boudoirshoot doe je niet zomaar. Het is vaak een heimelijke wens op een bucketlist en meestal is er een lang proces aan vooraf gegaan. En voor veel dames geldt dat er een zekere drempel is voordat ze echt zo’n shoot willen. Ik help jou graag over deze drempel heen. Een boudoirshoot is voor iedereen. Je hoeft geen bikinibody te hebben of jong te zijn. Mijn doelgroep is alle vrouwen die het verlangen hebben hun sensuele en seksuele kant te laten zien. Vrouwen die zichzelf op hun mooist en puurst of juist meest glamoureuze wijze willen laten fotograferen. Jou een boost in je zelfvertrouwen geven en jezelf en je lijf omarmen is mijn missie. Twijfel je nog of sta je net op de drempel? Vraag dan eerst een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij aan. In een gezellige en ongedwongen omgeving waarbij je vrijuit kunt praten, gaan we jouw wensen en eventuele drempels bespreken. Via de app- knop rechts onderin kun je me gemakkelijk bereiken. Wil je jezelf liever eerst voorstellen via de mail dan verwijs ik je door naar mijn contactformulier:

https://www.boudoirshoot4you.nl/wp-admin/post.php?post=13&action=edit

Ik maak mijn klanten graag blij met mooie, intieme en treffende sfeerfoto’s vol creativiteit en spontaniteit. Ik wil niet alleen dat jij tevreden bent als klant maar ik wil zelf ook graag blij worden van mijn werk, het is immers mijn passie. Kan ik jou ook blij maken met een mooie shoot!? Kijk dan bij mijn aanbod in het menu. Voor meer informatie kijk in het menu onder contact, hier kun je via het contactformulier je vraag stellen. Je mag mij natuurlijk ook bellen.

Een persoonlijke kennismaking is gratis en geheel vrijblijvend!

Ik werk samen met visagiste en hair-artist Eva Birlova. Deze samenwerking heeft al diverse malen voor prachtige resultaten gezorgd. Meer van haar werk is te bewonderen via de link hieronder.

https://www.facebook.com/BruidskapsterEva

Eva Birlova (haar en visagie)